2 milioane de teste pentru coronavirus vor ajunge în România în urma unui contract semnat cu o companie din Coreea de Sud

Min

20.000 de kituri de testare pentru coronavirus vor ajunge în curând în România. Acestea vor fi trimise de o companie din Coreea de Sud, anunță agenția de presă Yonhap, care citează Ministerul de Externe din acestă țară. Kiturile de de testare conțin 2.000.000 de teste individuale. 

 

Ministrul coreean de externe a confirmat faptul că acest transport face parte dintr-o înțelegere stabilită între guvernele celor două țări, potrivit agenției de presă Yonhap. Totodată, numele companiei private, dar și suma cu care testele au fost cumpărate, nu au fost dezvăluite.

teste_kovid
Sursă foto: YonhapNews

 

Coreea de Sud a fost una dintre primele țări care au început testările pentru depistarea noului coronavirus și a reușit să țină sub control răspândirea virusului în rândul propriei populații. Pe lângă eforturile minuțioase de impunere a carantinei la domiciliu, a făcut campanie și pentru cooperarea internațională împotriva pandemiei.

Newsletter

Start your day informed!

Şi tu poţi scrie articole pe Democracy Mania!

Click aici
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Abonează-te!
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră.
ABONEAZĂ-TE
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră
Dacă ai talent la scris, eşti creativ şi ai ce povesti şi altora, alege să devii contributor Democracy Mania!
0
Spune-ne aici ce crezi despre acest subiect.x
()
x

Pune Democracy Mania pe ecranul principal al telefonului

Adauga pe ecranul principal
×