Când Bucureștiul devine loc de joacă pentru artiștii ilustratori

Min

KOMITI x Illustrators e numele proiectului  a fost lansat la începutul lunii aprilie și si-a propus să ofere o nouă realitate, plină de voie bună și culoare, într-o perioadă când imaginile orașelor goale ar fi creat angoase celor obligați să stea acasă. Acesta a fost lansat de KOMITI, o echipă  de fotografi și videografi profesioniști, cu expertiză în evenimente live și corporate, festivaluri de muzică și nu numai, dedicați celor două pasiuni comune – fotografia și muzica. 

 

Prima parte a proiectului a fost dedicată Clujului, atunci când alături de echipa KOMITI s-au alăturat numeroși ilustratori care au dat viață străzilor cu ajutorul personajelor schițate cu măiestrie. Puteți vedea ilustrațiile proiectului KOMITI x Illustrators Cluj  aici

 

În cadrul proiectului dedicat Bucureștiului au participat ilustratorii Raluca Băraru, Adela Calistru, Oana Cuzuc, Romulus Boicu, Camelia Puiulet, Ionuț Costea, Ilinca Văleanu, Ioana Teodoroiu, Lidia Macov, Anca Sowild, Maria Zurbagiu, Oana Cuzuc, Loreta Isac, Bianca Dumitrașcu, Roxana Durdun, Axenti Doina, Maria E. G. Pais, Alexandra Stoian, Alexandra Iliescu, Andreea Clar, Andra Badea, Oana Poschina.

 

 

Artă cu scop nobil 

Și dincolo de bucuria vizuală pe care aceste lucrări o împărtășesc, există și un scop nobil care reiese din această inițiativă. Ilustrațiile pot fi cumpărate sub formă printată, iar banii strânși în urma acestei acțiuni sunt donați către două asociații, una din Cluj, alta din București:  Asociația Civic Suport din Cluj, care are ca scop coordonarea unui centru de răspuns rapid pentru persoanele și grupurile vulnerabile în această perioadă, și Asociației Carusel din București, care are grijă de cei fără adăpost și cei care își câștigă existența pe stradă.

Astfel, toți cei care doresc să intre în posesia unei astfel de ilustrații, dar și să facă o faptă bună în aceeași măsură, o pot achiziționa online din Shop-ul Daisler Print House (Cluj și București). Ilustratorii și-au dat acordul pentru ca lucrările lor să fie scoase la vânzare, iar iubitorii de artă să doneze unor cauze nobile pe lângă intenția de a rămâne cu o amintire frumoasă din această perioadă plină de provocări. 

 

Newsletter

Start your day informed!

Şi tu poţi scrie articole pe Democracy Mania!

Click aici
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Abonează-te!
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră.
ABONEAZĂ-TE
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră
Dacă ai talent la scris, eşti creativ şi ai ce povesti şi altora, alege să devii contributor Democracy Mania!
0
Spune-ne aici ce crezi despre acest subiect.x
()
x

Pune Democracy Mania pe ecranul principal al telefonului

Adauga pe ecranul principal
×