La 99 de ani a supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial, prizonieratului de război și acum… coronavirusului!

Min

Medicul Albert Chambers, în vârstă de 99 de ani a fost externat după ce s-a recuperat în urma infecției cu coronavirus, informează BBC. Pacientul este un veteran de război ce a supraviețuit lagărelor de război.

 

Albert Chambers, care va împlini 100 de ani în iulie, a fost internat la Doncaster Royal Infirmary din South Yorkshire, Marea Britanie, după ce a suferit o căzătură, dar ulterior a dezvoltat simptome ale infecției cu COVID-19. A fost mutat apoi la Tickhill Road unde a fost intubat, i s-a administrat oxigen și unde a început recuperarea. Deși vârsta sa nu ar fi reprezentat un atu în lupta cu coronavirusul, pacientul a reușit să se vindece complet și ulterior să fie externat.

Paige Lax, o asistentă care l-a îngrijit în perioada în care a fost internat, a declarat: “Albert a fost un pacient minunat. S-a luptat să se însănătoșească. A vrut să se întoarcă acasă. Este destul de uimitor.”

 

Citește și:

Sorry. No data so far.

 

Domnul Chambers a fost gardian la Cold Stream, contribuind la protejarea Palatului Buckingham. El a fost rănit în cel de-al Doilea Război Mondial și a petrecut trei ani ca prizonier într-un lagăr de concentrare. “Am supraviețuit!” a spus Albert Chambers gândindu-se la perioada aceea.

La ieșirea din spital, el a mulțumit întregului personal medical pentru tratamentul pe care la primit în toată perioada cât a fost internat, spunând că “nici nu s-ar fi putut mai bine de atât!”

Asistentele l-au condus formând o gardă de onoare și l-au aplaudat atunci când pacientul în vârstă de 99 de ani a părăsit spitalul. Nepotul său, Stephen Gater, în vârstă de 49 de ani, a declarat: “Bunicul meu este uimitor, incredibil. Nu numai că a supraviețuit războiului și a fost în lagărul de prizonieri de război, dar acum a câștigat și bătălia cu coronavirusul.”

 

 

Newsletter

Start your day informed!

Şi tu poţi scrie articole pe Democracy Mania!

Click aici
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Abonează-te!
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră.
ABONEAZĂ-TE
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră
Dacă ai talent la scris, eşti creativ şi ai ce povesti şi altora, alege să devii contributor Democracy Mania!
0
Spune-ne aici ce crezi despre acest subiect.x
()
x

Pune Democracy Mania pe ecranul principal al telefonului

Adauga pe ecranul principal
×