Surprinde-ți iubitul cu un cadou ieșit din tipare!

Min

Fie că sărbătorești pe 14 februarie Valentine’s Day, fie preferi să fii tradiționalistă și alegi să aștepți Dragobetele, Ziua Îndrăgostiților reprezintă o ocazie în plus pentru a-i arăta iubitului tău cât de mult înseamnă pentru tine.

 

 

Dacă deja i-ai oferit clasica pernuță inimioară și deja ai rămas în pană de inspirație când vine vorba de cadouri, poate că anul acesta ar trebui să te orientezi spre experiențe memorabile, de care, cu siguranță, își va aminti toată viața! Și de ce nu? Poate va alege să le împartă cu tine!

 

Un zbor cu parapanta

paragliding
paragliding la apus

Iubitul tău este fanul sporturilor de orice fel? Știi sigur că nu are rău de înălțime și tare și-ar dori să zboare măcar o dată în viață? Atunci îi poți oferi ocazia să experimenteze o astfel de senzație unică, oferindu-i în dar un zbor cu parapanta. Și nu te îngrijora că nu are condiția fizică potrivită: parapantismul este unul dintre cele mai sigure sporturi aeronautice și poate fi practicat de oricine sub îndrumarea potrivită. Și asta pentru că, o astfel de plimbare se realizează sub atenta supraveghere a unui instructor.

Astfel, îi poți achiziționa iubitului tău un voucher care să îi ofere accesul la o astfel de experiență, zborurile cu parapanta fiind disponibile pe Valea Prahovei, la Sinaia, Buşteni, Azuga, Crucea Caraiman, Bucegi, Bunloc-Braşov sau Poiana Brașov, preţurile variind intre 300 şi 600 lei în funcție de durata plimbării. În plus, filmarea este inclusă în preț, deci iubitul tău va putea rememora peste timp experiența pe care i-ai oferit-o. Și poate după aceea, veți dori să zburați cu parapanta împreună!

 

 

O experiență de tir cu pușca sau arcul

 

 

pusca
Sursă foto: Unsplash

Cu toate că astăzi vânătoarea nu mai este modalitatea prin care oamenii sunt obligați să își procure hrana, mulți dintre bărbați ar considera agreabilă o partidă de tir, cu pușca sau cu arcul, într-un poligon special amenajat.

Dacă și iubitul tău crezi că s-ar număra printre aceștia, poți achiziționa un voucher cu valabilitate de 1 an în care el își poate testa abilitățile de trăgător de elită. Prețurile variază între 250 și 400 de lei în funcție de arma dorită și durata antrenamentului.

Astfel, alături de antrenori și instructori va învăța să mânuiască o armă sau un arc, fără a avea nevoie de un permis special pentru acest lucru. Tragerile la mare distanță sunt preferate de către cei care au deschidere către echilibru și dispun de un control psihic desăvarșit. Atunci când se măsoară eroarea în zecimi de milimetru, provocările sunt adesea extrem de solicitante însă și satisfacțiile sunt pe măsură. Astfel, pe lângă adrenalina de care va avea parte din belșug, iubitul tău va avea ocazia să își dovedească sieși că este din plin eroul tău!

 

 

 

Pilot de avion pentru o oră

 

 

simulator
Sursă foto: experiementeaza.ro

 

Și dacă îți amintești cu câtă ardoare îți povestea cum își doarea să devină pilot de avioane în copilărie, de ce nu i-ai îndeplini visul măcar pentru o oră? Dacă la prima vedere pare imposibil, ei bine, află că își poate vedea visul cu ochii, dacă alegi să îi oferi o experiență într-un simulator de zbor 100 autentică.

Simulatorul respectă în fiecare detaliu arhitectura avionului și astfel, va putea regăsi absolut toate butoanele, butonașele, indicatoarele, luminițele. Practic este un avion care zboară, dar nu se ridică de la sol. Este exact simulatorul la care sunt trimiși piloții comerciali, o dată la 6 luni, pentru a fi testați. Astfel, pe durata unei ore, va putea experimenta alături de un pilot profesionist care îi asigură instruirea, toate etapele unui zbor, dar și problemele care pot apărea în cazul unor situații limită: furtună puternică, cedarea unui motor, incendiu, etc.

Experiența este senzațională, mai ales că partenerul tău va putea auzi toate zgomotele pe care le face o aeronava în diferite momente ale zborului, înțelegând astfel,  ce reprezintă sunetele pe care le auzi ca pasager, în cabină.

Și dacă crezi că prețul experienței este unul nemaipomenit de mare, află că pentru aproximativ 400 de lei, ea poate deveni realitate pentru iubitul tău. Și poate cine știe, după un astfel de cadou, se va gândi serios la o schimbare de carieră! Niciodată nu este prea târziu să îți împlinești visele!

 

Traseu off road cu o mașină de competiție

 

 

suv_in_padure
Sursă foto: Unsplash

Cărui bărbat nu îi plac mașinile? Dar cele de competiție? Da, știm, sunt întrebări retorice. Și dacă până acum nu avut ocazia să pună mâna pe vreuna, de ce nu i-ai oferi tu această șansă? Mai ales că prețurile se încadrează între 250 lei si 800 lei în funcție de mașină, lungimea traseului și durata experienței.

Cu o lungime de peste 1,2 kilometri dezvoltat dezvoltat atât pentru amatori, cât și pentru cei care fac performanță, traseul auto off-road TCS Racing Park, aflat în apropiere de București și inaugurat în 2018, are diferite niveluri de dificultate pentru mașini 4×4. Circuitul cuprinde 20 de rampe și pante, dintre care 9 pe diagonală, 10 drepte, dar și una cu trepte construite din anvelope de camion. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade, iar atracția principală este obstacolul cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri.

O tură de circuit durează aproximativ 30 de minute, iar mașina pusă la dispoziție este bineînțeles un 4×4 echipat perfect pentru a face față provocărilor de pe traseu. Iar dacă persoana căreia îi cauți cadoul este un fericit proprietar de 4×4 și vrei să își testeze și crezi că i-ar face plăcere să își testeze și propria mașină, adaugă în coș și opțiunea “mașină proprie” și va avea ocazis să afle care din cele două mașini se descurcă mai bine pe acest circuit.

 

Kitesurfing

 

 

zmeu

Da, încă nu am lepădat cojoacele, dar gândul ne poartă către vară! Dacă și tu aștepți cu nerăbdare ca soarele să își intre în drepturi, atunci nu ți se va părea de neglijat sugestia noastră.

Dacă iubitul tău este pasionat de sporturile de apă și bineînțeles, de experiențele inedite, atunci ai putea să te orientezi către un curs de kitesurfing. Da, funcționează tot sub formă de voucher care se poate utiliza pe toată perioada verii. Deşi este un sport relativ nou, prinde tot mai mult teren în rândul iubitorilor de sporturi nautice. Cursul ţine două zile în care el îşi va testa condiţia fizică, dar nu vor lipsi nici adrenalina şi distracţia din program. Şi odată ce a învăţat, veţi putea descoperi împreună noi destinaţii turistice unde se practica kitesurfingul. Poate va reuși ulterior să te convingă să încerci și tu!

 

 

Orice cadou ai alege, fie că este unul convențional, fie o experiență memorabilă, reamintește-ți că darul cel mai de preț este timpul petrecut împreună! Așa veți putea crea amintiri unice demne de povestit nepoților!

 

 

 

Newsletter

Start your day informed!

Şi tu poţi scrie articole pe Democracy Mania!

Click aici
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Abonează-te!
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră.
ABONEAZĂ-TE
Fii primul care află ce este nou pe platforma noastră
Dacă ai talent la scris, eşti creativ şi ai ce povesti şi altora, alege să devii contributor Democracy Mania!
0
Spune-ne aici ce crezi despre acest subiect.x
()
x

Pune Democracy Mania pe ecranul principal al telefonului

Adauga pe ecranul principal
×